Bemærk: Dette arrangementet er afholdt

Lytteklubben: En Garagepunkers Guide til Klassisk Musik

Hvis du er nysgerrig på klassisk musik, men ikke ved, hvor du skal starte, må du ikke misse denne aften med Mik Stegger – punkfan siden børnehaven, cand.mag. i musikkultur og nuværende musikformidler på Randers Bibliotek.

For hvor starter man og hvor ligger de fede lytteoplevelser gemt, hvis man mest er til rytmiske genrer og gerne vil bevæge sig over på området for klassisk? Mængden af komponister, perioder og stilarter kan nærmest virke intimiderende, og desuden er der mange traditioner og kulturelle koder forbundet med feltet.

Til ”Garagepunkerens guide til Klassisk Musik” får du (måske lidt alternative) indfaldsvinkler til området – leveret af en person, der er godt og grundigt funderet i den rytmiske musik, både som lavthængende smadderguitarist og i det hele taget som generelt passioneret musikelsker.

Måden vi taler om musik og måden den påvirker os på kan fint være uafhængig af genreskel og båse, og det skal vi udnytte på denne opdagelsesrejse ud i et musikalsk landskab, som du måske har opdaget helt nye sider af, når du går hjem fra Station K

Station K